Haaland napravio potez koji je ostavio bez teksta Luisa Suareza

Njegov sin će to dugo pamtiti

Haaland napravio potez koji je ostavio bez teksta Luisa Suareza

E. Čaušević

Luis Suarez iznenadio je danas fudbalsku javnost svojom objavom na Instagramu.

Napadač Atletico Madrida prvo je jutros čestitao rođendan svom sinu Benjaminu, a nakon toga otkrio je da za njega ima sjajan poklon.

Naime, Suarez je svom sinu poklonio dres Erlinga Haalanda čiji je on veliki fan i to sa posebnom posvetom.

Upravo je Haaland poslao svoj dres s potpisom za Suarezovog sina i čestitao mu je rođendan što je zaista odličan potez norveškog napadača.

Suarez je objavio na Instagramu fotografiju kako njegov sin pozira s Haalandovim dresom, te se još jednom zahvalio napadaču Dortmunda što je pristao da to uradi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vrhunski igrač. Veoma sam zahvalan što je posvetio svoj dres mom sinu za rođendan. Veliki gest od njega. Nastavi raditi jako i još jednom mnogo ti hvala", poručio je Suarez.

Image

Top Komentari

Zapad
Mali ostri zube na babu.
0 0
Petraaa
Ta neće mom malcu spremit???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi