Luis Suarez sutra na testiranju o kojem ovisi transfer u Juventus

Želi italijanski pasoš

Luis Suarez sutra na testiranju o kojem ovisi transfer u Juventus

Endin Čaušević

Italijanski mediji pišu danas da će Luis Suarez u narednim danima potpisati za Juventus.

Urgvajac će nakon šest godina napustiti Barcelonu jer mu je Ronald Koeman poručio da ne računa na njega. Interes za Suareza pokazao je Juve s kojim je ovaj Urugvajac sve dogovorio, ali još uvijek čeka sporazumni raskid saradnje s Barcom.

Međutim, La Gazzetta dello Sport piše da će Suarez sigurno karijeru nastaviti u Juventusu s kojim će potpisati trogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati oko deset miliona eura.

No, zanimljivo je da prije toga Suarez mora na test za italijanski pasoš jer u Juventusu ga ne žele prijaviti kao stranca, već fudbalera s EU pasošem. On na to ima pravo s obzirom da mu je supruga iz Italije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, prije svega toga će morati na testiranje za pasoš, a ono je zakazano za sutra u Barceloni. Glavna stvar je poznavanje italijanskog jezika, ali Suarez je u tome veoma dobar i mnogi očekuju da će bez problema dobiti pasoš ove države.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Ako mu ne budu dali pasoš izujedat će ih ko' pas mačku :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti