Svima je jasno zašto je Messi danas objavio na Instagramu fotografiju svojih sinova

Poruka za Bartomeua

Svima je jasno zašto je Messi danas objavio na Instagramu fotografiju svojih sinova

Endin Čaušević

Lionel Messi je prije nekoliko dana saopštio da ostaje u Barceloni jer ne želi da tuži katalonski klub.

Argentinac je imao namjeru da ovog ljeta napusti Camp Nou što je bio šok za sve, te je tražio raskid ugovora. No, nakon što je Barcelona odbila da ga pusti bez obeštećenja Messi je odlučio da ostane.

On je poručio nakon svega da jednostavno ne želi da tuži klub koji mu je dao sve, te da protiv Barcelone nema ništa protiv već zamjera čelnicima kluba koji su totalno izgubili kompas prethodnih godina.

Također, u intervjuu kojeg je Messi dao prije nekoliko dana otkrio je da je i njegova porodica bila u šoku zbog odluke da odlazi. Priznao je da su njegova supruga i tri sina plakali zbog toga jer ne žele da sele iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je jutros na svom Instagram profilu objavio sliku svojih sinova Thiaga, Mattea i Cire, te španski mediji vjeruju da je to uradio iz jednog jedinog razloga. Naime, Messi je tako pokazao da su zapravo njegovi sinovi zaslužni što ostaje u Barcelone, a ne Bartomeu i društvo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi