Juventus više ne zna šta će: Nakon Džeke i Suareza pojavilo se treće ime i spominje se razmjena
Foto - EPA

Moguć dolazak i Morate

Juventus više ne zna šta će: Nakon Džeke i Suareza pojavilo se treće ime i spominje se razmjena

M. Šljivak

Torinski Juventus još uvijek nije odlučio ko će biti napadačko pojačanje za narednu sezonu.

U proteklom periodu sa Starom damom su se povezivali Edin Džeko i Luis Suarez. Obojica su navodno dogovorili transfere, ali još uvijek ništa zvanično nije potvrđeno.

I dok se čekaju Džeko i Suarez, u igru se jučer uključilo i treće ime. Radi se o Alvaru Morati, kojeg je jučer spomenuo poznati agent agent Giovanni Branchini.

"Ne vjerujem da će naredni napadač Juventusa biti Moise Kean, Luis Suarez, Edin Džeko ili Edinson Cavani. Uvjeren sam da će vratiti Alvara Moratu", rekao je Branchini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere dello Sport danas piše da bi se to zaista moglo i desiti. Spominje se potencijalna razmjena za Douglasa Costu i nema dileme da bi Morata bio itekako sretan da ponovo obuče dres Stare dame.

Postoji mogućnost da na kraju potpišu i dvojica napadača, a vidjet ćemo za šta će se na kraju Juventus odlučiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti