Luis Suarez plakao kao malo dijete kada je sinoć izašao iz igre

Oprostio se od navijača Atletica

Luis Suarez plakao kao malo dijete kada je sinoć izašao iz igre

E. Čaušević

Atletico Madrid je sinoć odigrao posljednji meč pred svojim navijačima za ovu sezonu.

Atletico je na Wanda Metropolitanu remizirao protiv Seville (1:1) i osigurao je plasman u Ligu prvaka što je bio glavni cilj ekipe Diega Simeonea.

U posljednjem kolu La Lige ekipa Atletica će gostovati u San Sebastianu kod Real Sociedada čime će staviti tačku na ovu sezonu.

Na Wanda Metropolitanu je sinoć bilo dosta emocija, a u centru pažnje našao se urugvajski napadač Luis Suarez. Iskusni Urugvajac odigrao je posljednji meč za Atletico pred svojim navijačima što mu je jako teško palo.

Suarez je plakao kao malo dijete kada je u 65. minuti napustio teren i dobio je fantastične ovacije. Iako je odigrao tek dvije sezone za ovaj klub jasno je da je ostavio veliki trag.

Svojim odličnim igrama i borbom je postao ljubimac navijača za kratko vrijeme i zbog toga je sinoć dobio zaista sjajne ovacije dok je izlazio s terena.

Oglasi

Suarez je na klupi za rezervne igrače plakao kao malo dijete i jasno je da mu teško pada odlazak iz Atletica. I nakon utakmice je pozdravio navijače i prošetao je terenom sa svojom porodicom, te nije mogao skriti svoje suze.

[twitter]https://twitter.com/violencelord1/status/1525933606862036998[/twitter]

Još uvijek nije jasno gdje će Suarez nastaviti karijeru. Povezivao se s klubovima iz američkom MLS-a, ali navodno želi ostati u Evropi i igrati na najvećem nivou još barem jednu sezonu. Špekuliše se čak da će se vratiti u Barcelonu, ali to je teško očekivati da će se desiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

ubnt2
Hvala ovom čovjeku, hvala i Benzemi, Messiju i Rokiju...Dugo ćemo se načekati da se rode više takvi napadači.Hvala Suki za sve napravljeno u Evropi.
2 0
struja
Ujeda u igri i placko,bas ne stima?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi