Ne može s njim niko: Nevjerovatni Suarez izumio novi način za zadržavanje vremena

Urugvajac u centru pažnje

Ne može s njim niko: Nevjerovatni Suarez izumio novi način za zadržavanje vremena

E. Čaušević

Reprezentacija Urugvaja sinoć je remizirala protiv Čilea (1:1) u meču trećeg kola grupne faze Copa Americe.

Urugvaj je nakon poraza od Argentine uspio da dođe do boda protiv Čilea iako nisu pružili baš najbolju partiju.

Čile je poveo u 26. minuti utakmice kada je pogodak postigao Vargas, a bod Urugvaju sredinom drugog poluvremena donio je Arturo Vidal kada je poslao loptu u svoju mrežu za konačnih 1:1.

Urugvajci su očito bili zadovoljni remijem protiv Čileanaca i u finišu utakmice su zadržavali vrijeme na razne načine.

U centru pažnje našao se Luis Suarez koji je čini se izumio novi način kako fudbaleri mogu "krasti" vrijeme na utakmicama.

Naime, u samom finišu meča Claudio Bravo je htio vratiti loptu u igru, a Suarez je bio pored njega i skinuo je kopačku kako bi malo zadržao vrijeme.

No, to nije bilo sve kada je Bravo pokušao dodati loptu saigraču Suarez je stao ispred njega kako bi ponovo obuo kopačku zbog čega je ponovo pokazao da je "namazan svim bojama".

Bravo je pokušao da se "osveti" svom bivšem saigraču iz Barcelone i htio je da mu provuče loptu kroz noge, ali nije uspio u tome.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Izraz “namazan svim bojama” ostavite za mahale.
3 0
atomskimrav
****o vazda bio!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi