Luiz: Razočaran sam, ne znam zašto me ignorišu

Izostavljen iz reprezentacije

Luiz: Razočaran sam, ne znam zašto me ignorišu

Fudbaler Chelseaja David Luiz je ponovo izostavljen sa spiska reprezentacije Brazila.

Kako je istakao u izjavi za medije, Luizu nije jasno zbog čega ga selektor ignoriše.

"Moram priznati da sam razočaran što nisam pozvan u reprezentaciju. Igram standardno, bilježim dobre rezultate sa Chelseajem ali iz nekog razloga ponovo nisam pozvan", započeo je Luiz, te dodao:

"Nije mi rečeno zbog čega sam izostavljen, ali poštujem svaku odluku selektora Titea iako ne znam zbog čega me u reprezentaciji ignorišu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

David Luiz je za reprezentaciju Brazila debitovao 2010. godine, ali je posljednju utakmicu u dresu s nacionalnim grbom odigrao još u martu prošle godine. Do sada je sakupio 55 utakmica za Karioke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi