Luka Jović ne baca bijeli peškir!

Želi se dokazati u Realu

Luka Jović ne baca bijeli peškir!

U posljednjih nekoliko mjeseci pročitali smo toliko transfer špekulacija vezanih za ime srbijanskog napadača Luke Jovića da je on postao vjerovatno najdosadnija tema svjetskih sportskih medija. 

Priča je već dobro poznata - prošlog ljeta je plaćen od strane Reala Eintrachtu iz Frankfurta 60 miliona eura, ali odigrao je potom katastrofalnu sezonu i navodno se pojavilo more klubova koji ga žele.

Neke od tih ekipa su Napoli, Arsenal i Milan, ali kako to obično biva priča iz dana u dan dobija obrte. Novi obrt kaže kako on sada želi pod svaku cijenu ostati u Realu i dokazati se naredne sezone.

Podsetimo, na Jovićeve muke stigla je i povreda stopala prije nekoliko dana pa je sezona već vjerovatno završena. Bez obzira na sve srbijanski napadač ne želi priznati da je kraj i namjerava ostati kako bi naredne sezone uvjerio Zinedina Zidana i navijače da je igrač koji vrijedi plaćenog novca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

A, to će biti jako teško jer je Jović ove sezone dobro zabrljao i odavno nismo vidjeli da se jednog igrača Reala toliko kritikuje.
Ipak, ako može pononovo raditi ono što je radio u Frankfurtu onda za njega sigurno ima mjesta na stadionu Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi