Luka Jović nije jedini srbijanski nogometaš koji stiže u Milan?

Luka Jović nije jedini srbijanski nogometaš koji stiže u Milan?

E. Škorić

Luka Jović, napadač Real Madrida, mogao bi na kraju sezone doći u Milan, ali tamo bi se mogao udružiti sa jednim od svojih sunarodnjaka.

Jovićev dolazak u Milan sve je izvjesniji, a sada se pojavila mogućnost da s njim na San Siro dođe još jedan Srbin, a na tom transferu radi Falji Ramadani.

Nikola Milenković je mladi defanzivac koji nije produžio ugovor s Fiorentinom i smatra se da bi bio odlično rješenje za odbranu Milana u pari sa Romagnolijem.

Dio dogovora između Milana i Fiorentine mogao bi da bude Lucas Paqueta, budući da Brazilca već neko vrijeme pokušavaju dovesti u Firenci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milenkovića je želio i Napoli, kao i neki engleski kubovi, pa će Milan morati dobro potegnuti za džep ako želi da dovede 22-godišnjeg reprezentativca Srbije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije