Eintracht se oprostio od Luke Jovića

Povratak u Španiju barem nakratko

Eintracht se oprostio od Luke Jovića

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Luka Jović neće ostati u Njemačkoj.

Real Madrid je Jovića posudio njegovom bivšem klubu Eintrachtu, no na kraju sezone on se vraća u Španiju. Njemački klub je potvrdio rastanak sa reprezentativcem Srbije.

Jović je debitovao za Eintracht u drugom mandatu s dva gola, no na kraju je ukupno dao četiri i uglavnom je bio rezervista.

Klub iz Frankfurta nije imao mogućnost otkupa njegovog ugovora, pa je ostalo samo da se zahvali igraču na doprinosu i da mu poželi sretan nastavak karijere.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jović ima ugovor s Realom do ljeta 2025. godine, ali Sky Sport je objavio da će Kraljevi nastojati da ga prodaju na ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi