Ramadani za Jovića spremio iznenađujući transfer

U Realu za njega nema mjesta

Ramadani za Jovića spremio iznenađujući transfer

A. Čaušević

Luka Jović se opet nalazi među igračima koji su višak igrača u Real Madridu. 

Nakon odlaska Dušana Vlahovića, Fiorentina nije pronašla pravog napadača koji bi mogao biti nositelj igre.

Rukovodstvo Viola želi napadača koji će dati garancije zbog čega je i kontaktiran poznati menadžer Fali Ramadani koji redovno posluje s ovim klubom.

Jović se posljednjih dana nametnuo kao prioritet Fiorentine i nakon još jedne sezone u kojoj je skupio mršavi 549 minuta kontinuitet igara će traćiti na stadionu Artemio Franchi.

Viole Bijeljincu nude mjesto startera te ambiciozni projekat sa ofanzivom igrom te bi ga navijači dočekali sa dosta entuzijazma.

Ramadani je već počeo da vuče konce u ovom transeferu, želi da Jović završi u Fiorentini brzog čega će se maksimalno potruditi da se to i desi.

Ideja je da se od Reala traži posudba reprezentativca Srbije s opcijom otkupa. Do dogovora bi trebalo doći u narednim sedmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović se i od ranije spominje sa odlaskom u Seriju A. U prošlosti su u igri bili Milan i Napoli, a sada je to Fiorentina.

Bez obzira što je prošle sezone uglavnom sjedio na klupi ili bio na tribinama, Jović je uspio osvojiti Ligu prvaka što je san svakog fudbalera, ali kako će uskoro napuniti 25 godina možda je i krajnje vrijeme da pronađe klub koji će mu garantovati redovnu igru. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi