Jović umjesto Kanea?

Bijeljinac mijenja sredinu

Jović umjesto Kanea?

S. Grebović

Vrlo je malo izvjesno kako će Tottenham i u narednom prelaznom roku u svojim redovima uspjeti da zadrži prvu zvijezdu tima, Harryja Kanea.

Carlo Ancelotti je prošle sedmice sjeo na klupu Real Madrida i svima jasno dao do znanja da ne računa na usluge Luke Jovića.

Ancelotti je Real Madrid vodio od 2013. do 2015. godine i za taj period je sa Kraljevima osvojio Kup Kralja, Ligu prvaka, kao i UEFA Superkup. Na 119 utakmica slavio je na njih 89, dok je 16 puta bio poražen, a 14 puta je remizirao vodeći madridskog velikana.

Srbijanski napadač je blago rečeno podbacio u prvom mandatu u Realu, za koji je na 32 utakmice postigao svega dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Totenhemova želja je ofanzivac Borussije Mönchengladbacha Marcus Thuram. Harry Kane očigledno odlazi, pa je londonskom timu zamjena za najboljeg igrača više nego neophodna. Pregovori su započeti i sve će biti poznato kroz nekoliko dana.

Tako bi Jović mogao da dođe kao zamjena za francuskog fudbalera, koji je ove sezone na 40 nastupa postigao 11 golova, uz 12 asistencija.

Top Komentari

Geneve
Valjda umjesto Thurama, veze vi nemate sta pisete. Brate procitajte nekad prije nego sto objavite.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi