Sutra stiže na preglede

Potvrđen transfer Luke Jovića

14

Komentari (14)

Prof.Dr.NocniJahac
Luka Jovic ima definitivno kvalitet za jedan dobar evropski klub .. ali nije dovoljno za jedan veliki Real To je MOJE mišljenje .. Naravno da ima još vremena da napreduje .. ko zna šta se u budućnosti desi .. Nemojte uvijek da gledate sve kroz nacionalizam .. objektivno mišljenje je dovoljno .. ali ajd
jassony
rinaKa koja ne zasluzuje apsolutno slova a kamo li teksta pored svih nasih sportista
Pitam se da li ista pisu sportski portali iz Srbije o sportu u BiH, koliko sportsportba pise os sportu vezanom za Srbiju.
prometej
Usrali ste i sportski portal vašim komentiranjem zatrovani mozgovi
dragonBH
Kad to, ANAMO ONI, pisu o nasim fudbalerima? Oni jedino znaju na svojim igrankama pjevat "Nikad nikom nisam reko da je srbin Edin Dzeko.."
tbra
Koga boli ***** za luku jovica
AmarSahi
Ako ti se ne sviđa, nemoj da gledaš. I riješeno.
dragonBH
Zasto da ne gleda? Muka je ljudima od svakodnevnih vjesti o Modricu, Jovicu, Mitrovicu, Rakiticu, Mihajlovicu, Dalicu i ostalim nam komsijama dok njihovi portali nemaju ni u pola godine vjest o nasem nekom fudbaleru.
tbra
Alpasinacxx
Koji posao Frankfurta, prodali im ga za 65 miliona i vrate ti ga nazad i daju mu platu. :)
Arnel925
Igračina nema šta haha
dadopd
PROPALI IGRAC.
vanzemaljac
****ga sad. Nama je Višća zvijezda a Jović sranje. Realno, da bih igrao za nas svi bih ovdje drugačije pisali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.