"U BiH se događaju glupe stvari koje nemaju veze s nogometom"

Luka Menalo tvrdi

"U BiH se događaju glupe stvari koje nemaju veze s nogometom"

E. Škorić

Bh. reprezentativac Luka Menalo trenutno je član Rijeke i igra sjajno od dolaska na posudbu iz Dinama.

Menalo nakon 11 mečeva za Rijeku ima šest pogodaka i jednu asistenciju, a od njega se puno očekuje i u nastavku sezone.

On je dao intervju za zagrebačke Sportske novosti i uglavnom je govorio o svojim igrama i ambicijama u Rijeci, ali dotakao se u jednom trenutku i bh. reprezentacije.

"Ja sam prošao sve mlađe selekcije BiH, prirodan je put bio da zaigram za A reprezentaciju. No, sada se događaju toliko ružne i glupe stvari koje nemaju veze s nogometom, ne bih htio to ni komentirati. Stanje bih opisao kao cirkus. Bio sam pozvan protiv Italije u Ligi nacija pa sam dvaput završio na tribinama, imali smo tri krila, a od toga su dvojica gledali utakmice s tribina, Duljević i ja. Ovog časa nemamo selektora, situacija je napeta i vidjet ćemo kao će se stvari odvijati", rekao je Menalo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo, BiH odavno nema seleketora i članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH nikako da pronađu zajednički jezik, no za vjerovati je da ćemo najzad u četvrtak dobiti nasljednika Dušana Bajevića.

Top Komentari

Zgembic
Dobar momak, steta sto nije dobio priliku da odigra koju utakmicu u nizu ovako samo momka sikaniraju idioti u savezu.
7 0
BosnianKingdom
Gledam jaro Türkgücü München Turski klub u Njemackoj iz Minkena koji je 2011te bio oberliga, to je sedma liga u Njemačkoj evo ih danas četvrti u Bundesligi 3 i 5 bodova im bjezi prvi, a naši umjesto da odu npr u Dinamo da pitaju za neke savjete, kako i sta, oni se prave pametni, a pojma nemaju
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti