Carlo Ancelotti je Luku Modrića usporedio s legendom koju je u prošlosti trenirao

Hvalio hrvatskog veznjaka

Carlo Ancelotti je Luku Modrića usporedio s legendom koju je u prošlosti trenirao

Edmir Škorić

Luka Modrić i sa 36 godina pruža fantastične partije, ali i dalje nije produžio ugovor s Real Madridom.

Sjajni hrvatski reprezentativac ima ugovor s Kraljevima do ljeta, ali vjeruje se da će saradnja biti produžena i zbog toga u Madridu niko ne paničari, pa ni trener Ancelotti.

"Modrić neće imati problema s produženjem ugovora. Ne znam kada će se dogoditi, ali i on i klub isto žele", rekao ej Ancelotti, koji je pohvalio Luku da brine o sebi, zbog čega nema tokom karijere ozbiljnijih povreda.

"Ako bih morao da Modrića usporedim s nekim, onda bi to bio Paolo Maldini", dodao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Modrić je ukupno odigrao 37 utakmica i dao je tri gola uz devet asistenciaja, od čega je najspektakularnija ona protiv Chelseaja u revanšu Lige prvaka, kada je uposlio Rodryga, čiji je pogodak uveliko pogurao Kraljeve prema polufinalu.

Modrić je veći dio karijere proveo u Realu, prethodno godinama bio član Tottenhama, prije toga Dinamo Zagreba, a zanimljivo da je na začetku karijere nosio dres Zrinjskog iz Mostara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Ma Modric je strasan igrac... ponos Balkana
6 4
KullaCR7
Modric se moze mjeriti cak sa Xavijem i Inijestom.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi