Modrićev dvojnik imitirao Hrvata, izmišljao šale na račun Hrvatica

Odlično ga je skinuo

Modrićev dvojnik imitirao Hrvata, izmišljao šale na račun Hrvatica

Admin Čaušević

Luka Modrić je istinska zvijezda u Real Madridu, a zahvaljujući odličnim izdanjima stekao je i status legende španskog velikana. 

U jednoj od emisija "El Dia Despues" televizije Movistar u studiju se pojavio Modrićev dvojnik koji se zove Raul Perez.

Perez je prvo objasnio kako ga mnogi miješaju i s drugim popularnim osobama kao što su pjeva David Guetta ili glumac Owen Wilson.

Kada je počeo imitrati Modrića šalio se na veznjakov račun i njegov stil igre vanjskim dijelom kopačke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da bi nasmijao prisutne izmislio je i šalu na račun imaginarne bivše djevojke Hrvatice za koju koju je nazvao "Terior", odnosno oduzeo je prefiks "ex" od španske riječi "Exteriror", što u prevodu na bosanski jezik znači "vanjski dio".

Nema sumnje da će mnogi ovu šalu svatiti kao nuekusnu posebno naše zapadne komšije, a bilo bi interesantno vidjeti kako je na sve reagovao i sam Modrić.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
luka modric zvani amnezija
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi