Da sutra počinje Euro Daliću bi zbog Modrića pao mrak na oči: Frizer otkrio upadljiv detalj!

Ima li razloga za veću brigu?

Da sutra počinje Euro Daliću bi zbog Modrića pao mrak na oči: Frizer otkrio upadljiv detalj!

A. Čaušević

Hrvatska reprezentacija se okupila u ponedjeljak pred nastup na turniru u Egiptu. Na listi pozvanih sasvim očekivano se nalazi i dugogodišnji kapiten te lider ekipe Luka Modrić koji bi da kojim slučajem danas ili sutra počinje Euro zadao glavobolju Zlatu Daliću.

Na prvom obraćanju medijima povodom okupljanja Dalić je govorio o povredama Josipa Šutala i Martina Baturine za koje je već poslao zamjenske pozive pa su se Vatrenim naknadno priključili Dujo Ćaleta-Car i Marco Pašalić.

Selektor Hrvatske nije govorio o zdravstvenom stanju Modrića, ali pred sami polazak na okupljanje veznjakov frizer u Madridu je otkrio detalj koji para oči.

Naime, Miguel Siero Leal se u nedjelju družio s Modrićem te objavio zajedničku fotografiju na svojim društvenim mrežama, ali svi su primijetili istu stvar.

Modrićev zglob lijeve noge je bio u zavoju što je jasan znak da osvajač Zlatne lopte ima određenu nelagodu u tom dijelu tijela, ali više informacija o povredi za sada nema.

Oglasi

Da kojim slučajem Evropsko prvenstvo počinje ovih dana Dalić bi sigurno imao razloga za brigu jer mu je za uspjeh potreban Modrić u najboljem mogućem izdanju.

Znao je legendarni veznjak igrati za nacionalni tim sa raznim sitnim povredama i ne bi propuštao okupljanja što je pokazao i ovaj put kada će Vatreni igrati prijteljske mečeve.

Modrićev zglob je zavoju pred utakmice reprezentacije

Sa 172 nastupa u dresu Vatrenih Modrić je apsolutni rekorder, za reprezentaciju igra 16 godina i neka minorna povreda definitivno ne bi mogla spriječiti njegov dolazak.

Podsjećanja radi, Hrvati se na Evropskom prvenstvu nalaze u grupi smrti sa Španijom, Albanijom i Italijom te će Dalić zasigurno željeti da mu ključni igrači budu potpuno spremni.

Predstojeći Euro bi moglo biti i posljednje veliko takmičenje za Modrića kada je u pitanju reprezentativni fudbal te će iz tog razloga 38-godišnjak željeti da njegov vrlo izgledno "posljednji ples" bude nezaboravan.

Inače, kontinentalni turnir u Njemačkoj će za čuvenog hrvatskog veznjaka bit čak četvrto Evropsko prvenstvo u karijeri. Igrao je još na tri Svjetska prvenstva i završnici Lige nacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi