Fudbal je jednostavan kada su majstori Luka Modrić i Jude Bellingham na terenu

Čarolije veznjaka Reala

Fudbal je jednostavan kada su majstori Luka Modrić i Jude Bellingham na terenu

Midhat Šljivak

Real Madrid u 16. kolu La Lige ima teško gostovanje na stadionu Benito Villamarin u Sevilli kod Betisa, a nakon prvog dijela rezultat je 0:0. Ipak, gledaoci su mogli uživati u odličnoj utakmici koju su ukrasili fenomenalni potezi zvijezdi Real Madrida.

Real Madrid u svojim redovima ima nekoliko fudbalera koji se mogu svrstati u sami svjetski vrh. Naravno, prije svega je tu Jude Bellingham, ali i Luka Modrić.

Gledaoci su mogli uživati u potezima vrhunskih majstora. U jednoj od akcija nevjerovatni Bellingham silno je podsjetio na Zinedinea Zidanea. Dribling, korak i kretnje, sve što je nekada radio čuveni Francuz.

Naravno, malo čarolije je ponudio i Luka Modrić. Hrvat odavno igra vrhunski fudbal, a njegova 'vanjska' lopta je godinama najbolja na svijetu.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/Emini_Sir_Kay/status/1733508413340918194[/twitter]

Nažalost po navijače Reala svi dobi potezi nisu doveli do pogotka. Ispromašivali su se i oni, a i igrači Betisa pa je rezultat 0:0.

Jude Bellingham oduševljen kolegom iz tima: "On je fenomen"

Jude Bellingham osvojio je nagradu za najboljeg mladog igrača svijeta, a odabrao je trojicu fudbalera za koje smatra da će ga naslijediti na tronu.

Vezista Kraljeva oduševljen je fenomenalnim turskim fudbalerom Ardom Gulerom. Tvrdi da je fenomen.

"Ko bi me mogao naslijediti? Tri opcije su tu. Prva je Arda Guler. Dečko je fenomen, vidim šta radi na treningu i nevjerovatan je. Tu su još moj bivši saigrač iz Borussije Jamie Bynoe-Gittens i na kraju moj brat Jobe", riječi su Bellinghama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jude je istinski fenomen i nema dileme da bi u budućnosti mogao uzeti i Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi