Scena prilikom izlaska s terena najbolje govori ko je i šta Luka Modrić u svijetu fudbala

Na meču Kipar - Hrvatska

Scena prilikom izlaska s terena najbolje govori ko je i šta Luka Modrić u svijetu fudbala

A. Čaušević

Hrvatska je na gostovanju kod Kipra odigrala odličan meč i slavila ubjedljivu pobjedu s 0:3.

Strijelci za Vaterne bili su Ivan Perišić te Joško Gvardiol i Marko Livaja u finišu, rezultat je mogao biti i ubjedljiviji da je Luka Modrić zabio penal na startu drugog dijela.

Modrić je i u ovoj utakmici potvrdio svoju neupitnu klasu što su potvrdile scene i iz samog finiša susreta igranog na na AEK Areni u Larnaci.

Zlatko Dalić je odlučio da povuće Modrića iz igre u 84. minuti, a prilikom izlaska domaći navijači su aplaudirali zvijezdi Reala.

Scene u reprezentativnom fudbalu gdje domaći navijači apladuriju gostujućem fudbaleru i to pri negativnom rezulatu zaista su rijetkost.

Το χειροκρότημα των Κυπρίων φιλάθλων στον Μόντριτς

Posted by THEMASports on Friday, October 8, 2021
Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Međutim, taj potez kiparskih navača možda i najbolje pokazuje ko i šta je trenutno Luka Modrić u svijetu fudbala.

Ovaj 36-godišnjak je već godinama među najboljim veznjacima svijeta, uspio je osvojiti Zlatnu loptu, a interesantno da je među kandidatima za tu laskavu titulu i ove godine.

Top Komentari

Realist
Grande Luka. U nogimetu ne postoji ljepši potez od Maestrovog dodavanja vanjskom.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti