Isplivali detalji najgore Modrićeve noći: "Pijan spava u WC-u, zaštitar ga diže na leđa, a onda..."
Foto: Modrić na jednoj od zabava kao član Real Madrida

Jermain Jenas je progovorio nakon godina šutnje

Isplivali detalji najgore Modrićeve noći: "Pijan spava u WC-u, zaštitar ga diže na leđa, a onda..."

Admin Čaušević

Bivši saigrač Luke Modrića ispričao je nevjerovatnu priču o hrvatskm veznjaku gostujući u jednom podcastu. S obzirom na detalje moglo bi se reći da je to jedna od najtežih, ako možda i najteža noć u karijeri osvajača Zlatne lopte. 

Nekadašnji engleski veznjak Jeramine Jenas otkrio je da Modrić nije mogao izdržati u svojoj prvoj noći kada je izašao sa saigračima. Čak je kazao da se onesvijestio u WC-u.

Ovaj 41-godišnjak je objasnio da su on i njegovi tadašnji saigrači iz Tottenhama uspjeli uvjeriti trenera da im dopusti da zajedno provedu noć nakon napornih priprema.

I ekipa je krenula na piće prvi put otkako su se Modrić i brojni drugi igrači pridružili tadašnjem ekipi kluba iz Sjevernog Londona.

"Imali smo noćni izlazak i tada ste prvi put mogli vidjeti ko su novi igrači. O moj Bože. Tu je bio jedan Modrić. Svi hrvatski igrači bili su klasa da budemo iskreno, ali su voljeli popiti."

Oglasi

"Odjednom su počeli da me tapšu po ramenu, čak nije bilo ni kasno, oko 22 sata govore mi da trebaju pomoć."

"Otišao sam u toalet, Luka spava kraj WC školjke, a Rolex mu je odletio s ruke i morao sam ga uzeti."

Jenas (lijevo) je progovio o priči koja se desila prije 15-ak godina

"Na kraju ga je izbacivač samo stavio na rame i svi smo ga odnijeli kući i stavili u krevet."

U to vrijeme osim Modrića za Tottenham su igrali još defanzivac Vedran Ćorluka, golman Stipe Pletikosa i veznjak Niko Kranjčar.

Detalji ova lude priče dolaze kao pravo iznenađenje jer je Modrić danas poznat kao tiha, suzdržana i uglavnom porodična osoba.

Zvijezda Real Madrida poznata je po svom sabranom i promišljenom pristupu na terenu i sigurno će mnogi biti iznenađeni kad pročitaju priču koju je ispričao Jenas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hrvat je za Tottenham igrao četiri godine, na ljeto 2012. godine odlazi u Real čiji je i danas član. U međuvremenu je izgradio status jednog od najboljih veznjaka ikada.

Kao što je poznato Modrić je već dugo vremena u vezi i braku sa Vanjom Modrić. Upoznali su se kad je on imao 19, a ona 25 godina. Do sada imaju troje djece.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1690272632
E sada mi je još draži
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije