Luka Modrić objavom na Twitteru pokazao kakav je gospodin, šok i nevjerica navijača Barcelone

Potez za svaku pohvalu

Luka Modrić objavom na Twitteru pokazao kakav je gospodin, šok i nevjerica navijača Barcelone

Endin Čaušević

Luka Modrić je za mnoge pravi čarobnjak kada se nalazi na fudbalskom terenu, a to već godinama dokazuje u dresu Real Madrida. No, hrvatski reprezentativac sada je cijelom svijetu pokazao i da je veliki gospodin jer je objavom na Twitteru sve oduševio.

Modrić je jedan od rijetkih fudbalera na svijetu koji aplauze dobije na bilo kojem stadionu gdje igra, a to je najbolji pokazatelj o kakvom igraču i čovjeku se radi.

Već duže od deset godina jedan od glavnih igrača Real Madrida s kojim je uspio osvojiti sve što je mogao, a iako ima već 37 godina nevjerovatno je koliko je još uvijek motivisan i "gladan" igre i osvajanja trofeja.

Zna se već dobro da je Modrić fudbalski čarobnjak koji je omiljen u svakom dijelu svijeta, ali sada je pokazao i kakav je gospodin.

Poznato je kakav rivalitet vlada između Barcelone i Real Madrida, te da se igrači ovih timova baš i ne podnose najbolje, no Modrićev potez pokazao je da sve ono što se dešava na terenu tokom utakmica tu treba ostati i da je poštovanje prema protivnicima ono što je najbitnije.

To je Modrić večeras dokazao svojom objavom na Twitteru koja je oduševila fudbalsku javnost, a bez teksta ostavila navijače Barcelone.

Oglasi

Naime, danas je Sergio Busquets saopštio da će napustiti Barcelonu u kojoj je proveo cijelu dosadašnju karijeru i da je vrijeme za nove izazove. Upravo protiv Busquetsa Modrić je vodio mnoge duele svih ovih godina, ali poštovanje je ostalo

Modrić se nakon Busquetsove objave da napušta Barcelonu odlučio oglasiti na Twitteru i gospodskom porukom oduševiti svijet.

"Jedan od najboljih veznjaka protiv kojih sam ikada igrao. Bilo mi je zadovoljstvo", napisao je Hrvat na Twitteru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrićev potez je navijače Barcelone prvo ostavio bez teksta, ali su potom i oni oduševljeno komentarisali njegovu objavu.

Hrvatski veznjak pokazao je da je veliki čovjek i da ima ogromno srce, a na takav način poslati poruku igraču koji igra za tvog najvećeg mogućeg rivala je samo dokaz njegove klase.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1682631652
Grande Luka
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi