6

Komentari (6)

dragonBH
Realno, svi svjetski igraci koji nisu fudbalski put zapoceli u Njemackoj su prosli isto sto i Luka.. Samo mi je muka kad od sebe prave zrtve..
rabodimis
Ne seri Mirko ako Boga znas.. Pola reprezentacije vam je iz BiH-a.. Luka je dramatican previse, postao je igrac zato sto je radio na sebi a ne sto je "herojski" igrao BH-a ligu.. Supljira po zapadu, fol on nakav pacenik...
che_guevara1
Ćuj “bosansku” ?
Salihović23
A sad zamisli kako je u nizim bosanskim ligama..
struja
Eto zamisli a pola njihve repke iz Bosne I pokradose sto god stigose.Zato su ovako bahati i ....
Ljubiteljseoskihliga
Ibrahimović je molio da igra za BiH, šta je savez napravio? I kad neka reprezentacija pozove igrača jer ga je bh savez odbacio i od njega naprave igrača onda su svi generali?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.