Ovako nešto se na Bernabeu ne pamti: Promašaj života Luke Modrića

Nevjerovatno

Ovako nešto se na Bernabeu ne pamti: Promašaj života Luke Modrića

Midhat Šljivak

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić večeras je u duelu protiv Cadiza imao promašaj karijere nakon kojeg se kompletan Santiago Bernabeu hvatao za glavu.

Na desetak minuta prije kraja Vinicius Junior je probio odbranu Cadiza po lijevoj strani, a zatim je odlučio proigrati hrvatskog reprezentativca.

Apsolutno čitav stadion je već vidio loptu u mreži. Međutim, onda je uslijedio šok i nevjerica.

Iako je gol bio potpuno prazan, Luka ga je uspio promašiti. Sa samo nekoliko metara šutirao je pored gola.

Nije mu se ni ustajalo s terena od sramote. Saigrači su ga podigli i tješili, ali ovo je jedan od najvećih promašaja koji je viđen na Bernabeu.

Ipak, usprkos velikom promašaju Modrić je ispraćen ovacijama s terena jer ipak jedan promašaj ne može pokvariti sve što je napravio za ovaj klub.

Oglasi

OVDJE pogledajte nestvaran promašaj Luke Modrića na meču s Cadizom.

Treba istaći da je goste u meč vratio golman Reala Thibaut Courtois. Belgijanac je u 82. minuti napravio nevjerovatnu grešku i poklonio je gol gostima.

OVDJE pogledajte grešku golmana Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je tako bez potrebe zakomplikovao situaciju u ovom meču. Umjesto laganog trijumfa doveli su se u situaciji da strahuju za tri boda.

Ponekad su neshvatljive reakcije igrača kraljevskog kluba i dosta je bespotrebne nervoze, posebno kod mlađih fudbalera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
HAHAHAHAHAHAHHA KOJI KLOC YEBOTE
2 7
user1647539682
Pjanic bi bar precku pogodio ha ha ha
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti