Galacticosi na horizontu: Perez dogovara igrača koji je srce i duša Bayerna, Bavarcima 80 miliona!

Velika vijest iz Njemačke

Galacticosi na horizontu: Perez dogovara igrača koji je srce i duša Bayerna, Bavarcima 80 miliona!

Admin Čaušević

Florentino Perez stvara nove Galacticose. Temelji su udaljeni i svako naredno pojačanje je poput šlaga na tortu. Kylian Mbappe je praktično osiguran, a danas stiže i možda iznenađujuća vijest iz Njemačke.

Naredno veliko pojačanje Real Madrida bi pomalo iznenađujuće mogao postati Joshua Kimmich, sjajni veznjak koji se smatra srcem i dušom minhenskog Bayerna.

Posljednjih sedmica pojavile su se nove vijesti da se Kimmich više ne smatra nedodirljivim u Bayernu, a prema izvještajima njemačkih medija taj stav se nije promijenio.

Dobije li Bayern atraktivnu ponudu na ljeto vrlo rado će je prihvatiti, a prema medijskim glasinama plan Bavaraca je svog povremenog kapitena prodati za cifru između 80 i 90 miliona eura.

Poznati novinar njemačkog Sky-a Florian Plettenberg je izvijestio kako ni sam Kimmich više ne isključuje mogućnost odlaska na kraju sezone.

Oglasi

Prema izvješću, 29-godišnjak nije 100 posto zadovoljan svojom situacijom u najuspješnijem njemačkom klubu, a Bayernu već sada ogromne nade polažu u Aleksandra Pavlovića kao narednog vođu veznog reda.

Trenutno samo klubova trenutno razmatra Kimmicha. To uključuje Liverpool, Arsenal i Manchester City i Barcelonu, ali je Real Madrid taj koji je u prednosti.

Kraljevi su posljednjih godina postali omiljena destinacije za većinu fudbalera, a Kimmich ne isključuje mogućnost da slijedi Tonija Kroosa i Davida Alabu.

Zanimljivo da njemački reprezentativac nema menadžera te da lično pregovora oko svog ugovora. Za Bayern je vezan do ljeta 2025. godine.

U slučaju potpisa za Real Madrid njegovim dolaskom vezni red Kraljeva bi dobio dimenziju više pošto je konkurencija u tom dijelu tima već sada paklena.

Podsjećanja radi, Los Blancosi su navodno već završili jednog igrača Bayerna. U pitanju je sjajni lijevi bek Alphonso Davies koji ne želi produžiti s Bavarcima.

Na ljeto će kao slobodan igrač iz PSG-a stići i Mbappe te je već sada jasno da će Real sljedeće sezone biti jači nego što je to sada slučaj.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baron22
Gdje god da ode samo pertle može vezati
0 1
Baron22
ako prodaju ovog malog iz Njemačke to je za bayern top , dečko je obični polovnjak ....a Real kakva će to greška biti jbg mora i Perez nekad pogriješiti !!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti