Katalonci tvrde: Modrić se na ručku smješkao s Perezom, nekoliko sati kasnije dobio je nož u leđa!

Pala odluka u Real Madridu

Katalonci tvrde: Modrić se na ručku smješkao s Perezom, nekoliko sati kasnije dobio je nož u leđa!

Admin Čaušević

U petak popodne Luka Modrić se ugodno družio sa Florentinom Perezom tokom Božićnog prijema, a nekoliko sati kasnije katalonski Sport je lansirao bombu koja je odredila sudbinu Hrvata. 

Petak je bio svečan dan u Realu. Florentino Perez je okupio članove muških i ženskih senorskih sekcija u ugodnom druženju i atmosferi povodom predstojećeg Božića što je već tradicija u Kraljevskom klubu.

Modrić se ugodno družio sa Perezom, a da možda i nije upoznat šta mu se sprema iza leđa, barem ako je vjerovati pisanju katalonskog lista Sport.

Naime, baš nakon okončanog Božićnog prijema Sport je objavio vijest da Real nema namjeru produžiti ugovor sa Modrićem i da Hrvat broji posljednje mjesece u Realu.

"Nakon 12 sezona u dresu Reala, njegov odlazak na kraju sezone smatra se neizbježnim s obzirom na to kako je njegova važnost u timu opala i kako ostali vezni igrači guraju tim", piše Sport.

Oglasi

Ipak, u Realu su odlučili zamoliti Hrvata jednu stvar. To je da ostane do kraja sezone i ne odlazi u Saudijsku Arabiju bez obzira na unosne ponude.

U posljednje vrijeme je dobio priliku da igra više nego inače, prvenstveno radi poverda Thouamenija i Camavinge, ali nakon što se dvojica Francuza oporave Hrvat će uglavnom čekati šansu sa klupe.

Svjesni su u Realu da gube istinsku klupsku ikonu, ali sve to smatraju prirodnim dijelom ciklusa zbog čeka se mire da Modrićevo vrijeme prolazi.

Hrvat je u Kraljeve stigao 2012. godine te u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača Kraljeva ikada. Carlo Ancelotti se nada da će ga na raspolaganju imati do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrićev menadžer je nedavno govorio o ponudama iz Saudijske Arabije, ali teško je vjerovati da će 38-godišnjak donijeti bilo kakvu odluku prije nego što okonča nastup na Evropskom prvenstvu s Vatrenim.

Na vrlo vjerovatno svom posljednjem velikom takmičenju Modrić će za rivale imati nekolicinu klupskih saigrača pošto je Hrvatska u grupi smrti sa Španijom, Italijom i Albanijom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antiTrojkas
jebbbooo vas Modric vise. SVAKI HEBENI DAN tekst o Modricu?!O nasima ako pisete,onda he to u jako negstivnom kontekstu.Nekoliko puta ste cak onemogucili komentarisanje,hebo vas Modric vise!ZA KOJE PLACENIKE VI RADITE???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi