Dvojici igrača Real Madrida zbog posljednjih vijesti pao mrak na oči - Luka Modrić je jedan od njih
Vraća se u konkurenciju igrač nakon čije je povrede Luka Modrić počeo dobivati više minuta na terenu.

Drugi je golman Lunin

Dvojici igrača Real Madrida zbog posljednjih vijesti pao mrak na oči - Luka Modrić je jedan od njih

Eldar Ganibegović

Real Madrid ove sezone ima dosta problema s povrijeđenim igračima. Sada za Carla Ancelottija dolaze neke lijepe vijesti, no zbog njih će mrak na oči da padne dvojici igrača. Jedan od njih je Luka Modrić.

Od samog početka sezone Real Madrid muku muči s povredama igrača. Courtois i Militao pokidali su ligamente, a lista je produžena masom drugih igrača s manjim povredama.

Jedan od onih koji su išli iz povrede u povredu je turski talenat, Arda Guler. Ljetos je u Real Madrid stigao iz Fenerbahče, ali još uvijek nije debitovao zbog niza povreda zbog kojih je pao i u depresiju.

Upravo Arda Guler je jedan od tri igrača koji se vraćaju u tim. Ovaj 18-godišnjak vratio se treninzima i na posljednjem treningu Galaktikosa trenirao je lagano i samostalno s loptom. 

Osim njega, vratio se i francuski veznjak Aurelian Tchouameni. Uskoro će i on biti u konkurenciji, pa slobodno se može reći da je mrak na oči pao Luki Modriću.

Oglasi

Zbog njegove i dobre forme Camavinge na početku sezone Hrvat je dobijao sve manje minutaže, a sada kada je uvezao nekoliko utakmica, opet bi mogao na klupu.

Podsjetimo, Real Madrid je sinoć u 5. kolu Lige prvaka s 4:2 savladao Napoli, a Luka Modrić je zbog lakše povrede propustio taj meč i nije bio u konkurenciji.

Luka Modrić je ove sezone nastupio 16 puta za Real Madrid (717 minuta) i upisao dvije asistencije. 

Slijedi promjena na golu Real Madrida

Kepa Arrizabalaga je doveden nakon što se povrijedio Thibaut Courtois. Međutim, ubrzo se i on povrijedio i priliku na golu dobio je ukrajinski Andriy Lunin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada će i on opet morati na klupu, vrlo vjerovatno. Španski golman se oporavio i vratio treninzima i uskoro bismo i njega trebali ponovo vidjeti među stativama. 

Lunin je branio na posljednje četiri utakmice, po dvije u Ligi prvaka i Primeri. Primio je tri gola, a na dvije utakmice je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Untouchable
Dobro ovaj Modric i vidi koliko su mu ovi sa SS nabili mraka na oci u posljednji par sedmica.
0 0
@dn@n
Hahaha opet Luka,pa ne prođe dan da ne bude makar jedna objava u vezi s njim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti