Navijač ispred hotela u Minhenu krenuo ka Luki Modriću, sada se žestoko kaje zbog toga!

Osiguranje nije imalo milosti

Navijač ispred hotela u Minhenu krenuo ka Luki Modriću, sada se žestoko kaje zbog toga!

Endin Čaušević

Bayern i Real Madrid igraju sutra na Allianz Areni prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Ekspedicija kraljevskog kluba doputovala je u Minhen, a ispred hotela gledali smo nemile scene kada je jedan navijač pokušao da dođe do Luke Modrića, ali se žestoko pokajao zbog toga.

Ljubitelji fudbala sutra će moći da uživaju u okršaju Bayerna i Real Madrida koji će nam sigurno donijeti nova uzbuđenja jer smo na to navikli u ovoj sjajnoj sezoni Lige prvaka.

Iako Bayern ove sezone igra daleko od očekivanog i u domaćim takmičenjima je ostao bez trofeja jasno je da niko ne smije Bavarce tako lako otpisati što su oni pokazali u četvrtfinalu u dvomeču protiv Arsenala.

No, sigurno je da Real Madrid ima ulogu favorita u ovom dvomeču nakon što su Kraljevi uspjeli da izbace Manchester City što je bilo sigurno veliko iznenađenje.

Ekspedicija kraljevskog kluba doputovala je danas u Minhen gdje će večeras odraditi trening na Allianz Areni.

Ekipa Real Madrida smještena je u jednom hotelu u Minhenu, a tu ih je po dolasku dočekala i grupa navijača koja ih je pozdravila i pružila podršku pred sutrašnji meč s Bayernom.

Oglasi

No, u centru pažnje našao se jedan od navijača u dresu Reala koji je pokušao da prođe pored osiguranja i dođe do Luke Modrića, ali sigurno da se sada žestoko kaje zbog takve odluke.

Iako je bio brz na kraju ga je osiguranje žestoko prizemljilo, a on je prilikom pada udario glavom u asfalt.

On je u trk krenuo kada je vidio da je Modrić izašao iz autobusa i mnogi smatraju da je pokušao da dođe do hrvatskog veznjaka, ali u tome nije uspio jer ga je osiguranje zaustavilo, a Modrić je sve to posmatrao.

Oglasi

Hrvat se kratko zaustavio da vidi šta se dešava, međutim, kada je bilo jasno da je navijač dobro po uputama policajaca odmah se zaputio ka hotelu.

Na kraju policija je privela i uzela podatke od mladića koji je pokušao da se probije do igrača Reala i njega sigurno očekuje kazna. Ukazana mu je i pomoć jer je dobio lakše povrede prilikom pada kada ga je zaustavilo osiguranje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, sutrašnja utakmica između Bayerna i Real Madrida igra se na Allianz Areni s početkom u 21 sat.

Revanš utakmica ovih rivala na rasporedu je već naredne srijede u Madridu. Što se tiče drugog polufinalnog okršaja sutra se u Dortmundu sastaju Borussia i PSG.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1713710627
Čuj tuhela gnabry će dati gol hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
0 1
user1713710627
Kakav okršaj , smjesno polufinale gdje postoji samo jedna ekipa Real Madrid
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi