Tužna slika i prilika Luke Modrića: Usamljenik sa klupe sprema osvetu Realu i bit će bolna!

Hoće li se ostvariti nezamislivo?

Tužna slika i prilika Luke Modrića: Usamljenik sa klupe sprema osvetu Realu i bit će bolna!

Admin Čaušević

Luka Modrić je jedini fudbaler Reala koji na posljednja dva meča nije dobio ni minut. To je pravo izenađenje kako za sve fanove tako i za samog Hrvata koji ima još rok od nekoliko dana da ostvari nezamislivo.

Vidjeti Modrića kako zamišljeno gleda u daljinu i sam sjedi na klupi je zaista tužno. Bio je to slučaj na meču protiv Las Palmasa.

Jasan je to znak da se bliži kraj njegovoj avanturi u Real Madridu koja traje od ljeta 2012. godine i ispisala je nevjerovatne fudbalske priče.

Osvajač Zlatne lopte se na neki način osjeća iznevjernim od strane klupskog rukovodstva, pa i samog Carla Ancelottija, pogotovo nakon dešavanja na dva posljednja meča.

"Kad znam da ga neću uvesti Modrića iz poštovanja ne šaljem na zagrijavanja", kazao je Ancelotti nakon pobjede nad Las Palmasom (1:2).

Oglasi

Kada je ljetos produćio ugovor s Realom iskusnom veznjaku je obećano da će njegova nastupi i minutaža zavisiti od kvaliteta igre. 

Međutim, izgleda da to nije slučaj u posljednje vrijeme i jednostavno Modrić počinje da sve češće bude ostavljen po strani te ne dobija priliku za igru.

Vjerovatno se nikada u njegovoj karijeri nije desilo da dva susreta u nizu presjedi na klupi bez obzira što je fizički spreman.

Upravo iz tog razloga se ne čini nemogućim da Modrić donese šokantnu odluku i usred sezone napusti Real te svoju karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Saudijci su na opšte iznenađenje uspjeli privoliti Ivana Rakitića koji napušta Sevillu i odlazi u Al Shabab, a navodno će pokušati isto uraditi i sa Modrićem.

Oglasi

Prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje do kraja januara te će navodno iz nove obećane zemlje poslati ponudu Modriću iz želju da ga pridobiju.

Cijela situacija za Hrvata u Realu uopšte nije optimistična i upravo se tome nadaju Saudijci. Od ranije je poznato da je on velika želja Al Hilala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hoće li se Modrić osvetiti Kraljevima za sjedenje na klupi i napraviti šokantu odluki i preći u Saudijsku Arabiju saznat ćemo u naredna 72 sata.

Bogati Saudijci su u proteklih 15-ak mjeseci pokazali da mogu dovesti praktično koga žele tako da se ništa ne čini nemogućim. Modrić ih je već jednom odbio, ostaje da se vidi da li će tako biti i drugi put.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1677022813
E tesko njemu bez vas i ssport a… covjek nij kompleksas kao vi da sprema osvetu…. Kokosarska bagro
2 0
BosanskaSvedska
To neka zenska na slici!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi