Sve je gluma? Modrićeva rukavica u lice Ancelottiju: "Ako ne budem igrao protiv Cityja, onda ću..."

Iznenađujuće vijesti stižu iz Španije

Sve je gluma? Modrićeva rukavica u lice Ancelottiju: "Ako ne budem igrao protiv Cityja, onda ću..."

Admin Čaušević

Ako je vjerovati pisanju pojednih medija iz Španije, Luka Modrić, je ucijenio Carla Ancelottija i Real Madrid što baš i nije svojstveno za legendarnog Hrvata zbog čega cijela priča poprima dimenziju nevjerovatnog. 

Defensa Central, medij koji prati isključivo dešavanja u Real Madridu je u srijedu objavio vijest o ucjeni koju je Modrić stavio pred Carla Ancelottija te tako na neki način trofejnog Italijana doveo pred svršen čin.

Real Madrid naredni meč igra tek u utorak kada će na stadionu Santiago Bernabeu dočekati Manchester City u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka što znači da će Kraljevi pauzirati za vikend.

Ancelotti će imati sasvim dovoljno vremene da pripremi možda i najvažniji meč dosadašnjeg dijela sezone, dok će i igrači, računajući i one najstarije, imati sasvim dovoljno vremena da napune baterije.

Do utakmice je ostalo dovoljno vremena da Italijan otkloni sve dileme, a izgleda da je dobio i glavobolju koju mu je zadao ni manje ni više nego Modrić s kojim je do sada imao i više nego korektan odnos.

Tako portal Defensa Central piše da je Modrić pred aktuelnim prvakom Evrope poslao poprilično jasnu poruku: "Ako ne budem igrao protiv Manchester Cityja, onda ću otići na kraju sezone."

Oglasi

Pod tim Modrić podrazumijeva da dobije važnu ulogu ili veću minutažu na terenu što u posljednje vrijeme nije slučaj pošto obično ulazi u samoj završnici mečeva kada je obično sve gotovo.

Navodno, osvajač Zlatne lopte ne želi da bude korišten kao izmjena kako bi se ukralo vrijeme već želi važnu ulogu u mečevima koji bi mu mogli i biti oproštajni u Ligi prvaka.

Modrić je u dosadašnjem dijelu sezone u velikim utakmicama uglavnom imao epizodnu rolu što je jasan znak da i nema toliko povjerenje Ancelottija kao što je to bio slučaj ranije te da Italijan mnogo više vjeruje mlađim i fizički spremnijim.

"Ne znam šta će Modrić raditi u budućnosti. Ali ono što svako želi je da Modrić nastaviti biti sjajan igrač kao što je bio do sada i kao što će biti u ostatku sezone. On će sam odlučiti o svojoj budućnosti", rekao je Ancelotti pred meč protiv Athletic Bilbao.

I protiv Baskijaca hrvatski veznjak je imao mizernu minutažu pošto je ušao u samoj završnici utakmice te na terenu proveo desetak minuta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno se u Španiji pisalo o Realovom presedanu u slučaju Modrić jer su spremni ponuditi ugovor nekom ko ima 38 godina što do sada nije bio slučaju u historiji Kraljeva.

Ipak, izgleda da se sada situacija promijenila kao i mnogo puta u dosadašnjem dijelu sezone zbog čega i navodnu Modrićevu ucjenu treba uzeti sa rezervom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Jedino ako Modrić želi da ode uradio je to, zna se da u Realu ucjene ne prolaze pokušao je to Ronaldo, Hiero, Robinjo, Ramos znamo kako su prošli.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi