Modrića sele u obećanu zemlju, stigla je prva reakcija: "Čudno je malo što ne igra..."
FOTO: EPA

Početak sezone ne baš po planu

Modrića sele u obećanu zemlju, stigla je prva reakcija: "Čudno je malo što ne igra..."

Haris Zilić

U pojedinim španskim medijima pojavila se informacija kako je Luka Modrić također na meti klubova iz Saudisjke Arabije i da nije isključen odlazak u ovu sve prvilačniju državu za igrače i tamošnju fudbalsku ligu.

Međutim, navijači Reala mogu odahnuti jer se nakon pomenutih pisanja odmah oglasio Carlo Ancelotti.

"Luka Modrić u Saudijsku Arabiju? On je davno odlučio da ostaje ovdje", rekao je legendarni stručnjak koji predvodi kraljeve i dodao:

"Čudno je malo što Luka ne igra, ali dobit će on svoje minute. Svakako da Luka može još pomoći našpj ekipi. Računamo na njega."

Informacije o odlasku u Saudijsku Arabiju pojavile su se nakon pomalo čudnog starta sezone.

Oglasi

U prva dva kola španske La Lige Modrić je upisao svega 46 minuta na terenu. U oba duela je ušao sa klupa za rezervne fudbalere u finišu utakmice.

Takva odluka u timu Reala odmah je povukla dosta špekulacija, a među njima i činjenicu da Modrić odlazi u Saduijsku Aarabiju.

I ranije su klubovi iz Saduijske Aarabije bili zainteresovani za najboljeg hrvatskog fudbalera, ali Modrić je to kategorično odbio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luka Modrić (37) je sa Realom potpisao novi ugovor do ljeta 2024. godine

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi