Pet sekundi Luke Modrića iz tunela da kamen zaplače: Došao je osmijehom, doživio je enorman šok!

Emotivni trenuci za navijače Reala

Pet sekundi Luke Modrića iz tunela da kamen zaplače: Došao je osmijehom, doživio je enorman šok!

Admin Čaušević

Čini se da Luku Modrića čeka ista situacija kao i pred reprezentativno okupljanje, odnosno grijanje klupe Real Madrida pošto se na neugodnom gostovanju kod Seville Hrvat nije našao u startnoj postavi.

Scena uoči samog početka utakmice na stadionu Sanchez Pizjuan je izazvala emotivne trenutke kod navijača Reala pošto Sergio Ramos po prvi put poslije odlaska iz Los Blancosa. 

Modrić je tokom zajedničkog igranja za Real sklopio nevjerovatno prijateljstvo sa Ramosom i večeras se nadao da će vidjeti svog nekadašnjeg kapitena. 

Kamere su uspjele snimiti trenutak kada Hrvat prolazi kroz tunel te se sprema da uđe na teren. Upravo je tada doživio veliko razočarenje.

Pošto je Ramos bio jako važan za Modrića prilikom njegovog dolaska u Real nije ni čudo zašto ga je Hrvat želio silno vidjeti. 

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/mimidynamight/status/1715770120667087117[/twitter]

Modrić je provirio i na drugu stranu tunela, nadajući se da će vidjeti Ramosa, ali ga je umjesto toga dočekao šok. Određena vrsta razočarenja bila je primjetna i na njegovom licu. 

Kratki snimak je postao viralan na društvenim mrežama pogotovo među navijačima Reala Madrida. 

Modrić i Ramos su zajedno ispisali možda i najuspješnije trenutke u modernoj historiji Kraljeva pa i nije čudo zašto je snimci emotivni za navijače Reala.

Oglasi

Inače, Hrvat se nije našao u startnoj postavi, dok Ramos očekivano predvodi odbranu kluba iz Andaluzije u kojem je i počeo svoju karijeru. 

"Lukita i ja se razumijemo čim se pogledamo u oči", kazao je Ramos jedne prilike o osvajaču Zlatne lopte. Zajedno su u Realu igrali skoro 10 godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon odlaska Španca u PSG njihovo prijateljstvo je ostalo podjednako blisko, a nekada su znali zajedno sa porodicama i odmarati.

Bili su dio sada već čuvene generacije Los Blancosa koja je i dalje jedina u historiji fudbala sa tri uzastopne osvojene Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1637859411
Posro vas modrić a vi njeda.Pa imali i jedan dan da ga ne veličate. Ugušiste više. Upratite koliko puta piški na dan pa nam.javite,molim vas. Ma gonite se u stvar maternu kao da je modrić pele, pa ako on neigra, nema ni fudbala. Ma sikter svaki dan modrić pa modrić....
0 0
user1680493208
Sto bezveze pusete pricu pa nije real kupio i srucio silne milione da bi tinejdzere drzao na klupi a modric do 50te da igra… jel novinar mozda nekad cuo za smjenu generacije pitam za jarana ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi