43

Komentari (43)

brmbrm
najbolji svih vremena sa ovih prostora definitivno...
svasta
BiHScout
Sad izasla lista, on je 1051
denimen9
PSG kupio zlatnu loptu da bude da je i njihov igrač jednom dobio. Medjutim, renome se ne moze kupiti, to se mora izgraditi tako sto se narednih 100 godina moraju osvajati titule, upravo kao sto to radi RMCF
Jupp
@denimen9 Haha, uozbilji se molim te.
Svaka cast na broju titula, ali u zadnjij deceniji, sudije su hairovale pravo bogatstvo :))
denimen9
Kako mislis sudije? Ovrebo jel to?
Jupp
@denimen9 znas ti dobro kako ja mislim samo se pravis budala. Do titula niste dosli na posten nacin, sto i sam znas vjerovatno :)
denimen9
Jedino zakidanje za koje ja znam je Chelsea - Barcelona, ostalo je sve regulare bilo. A sti se tice lige prvaka konkretno, ja sam oduvijek govorio: "Lahko je osvoji, ali treba je odbranit" tako da ova Bayernova i Chelsieva titula je za qrac kad je ne mogu odbraniti, nije interesantno.. a 3 za redom da ne govorim,
Adrian
Najbolji veznjak svijeta bez obzira na poredak.
emial766
Navikam za Real i volim Luku ali De Bryne drug je najbolji vezni bez dileme. IGRACINA
Adrian
Koliko De Bruyne ima trofeja lige prvaka, nema ni jedan a igra u klubu gdje su sve fudbalski znalci, isto i sa reprenzentacijom. Ne kažem da je De Bruyne loš fudbaler ali Modrić klasa iznad.
Adrian
Da ne zaboravimo da Modrić ima 36 godima i još igra na vrhunskom nivou.
King_Kenny
...na toj poziciji je trebao zavrsiti i one godine kada je osvojio ovu nagradu,ali Perez je tada pokazao koliko je mocan u svijetu fudbala,da od prosjecnog fudbalera moze napraviti dobitnika Zlatne lopte.
Deepy
Hahahhaa, prosječnog. Bože spasi nas redikuloznih komentara.
Deepy
Majstore to što ga ne voliš nije jer je Hrvat, Srbin ili Tadžikistanac, nije razlog da napišeš ovakav bez uvrede jako glup komentar. Da ne bi ovdje detaljno polemizirali o ovom igraču, molio bih te da mi daš e-mail ili slično pa ti pošaljem puno razloga zbog kojih ti je komentar redikulozan. Ne pričam bezveze, 15-16 godina se bavim skautingom pa ću ti objasniti.
King_Kenny
@Deepy ...radi se o igracu bez kojeg bi Real svakako osvojio one tri titule LP i koji nije dao nikakav specijalan doprinos u njihovom osvajanju...zna se ko je povukao u tim utakmicama i ko je najzasluzniji,Penaldo,Bale i Benzema...
denimen9
Henderson je bolji od Modriča ali ne vidi to šira masa whahahahahahah
King_Kenny
@Deepy ...nemas ti sta objasnjavati meni koji pratim fudbal od 1994. i koji sam pregledao hiljade utakmica...ne mozes meni pricati kako je Modric bio jedan od kljucnih igraca Reala,kada se odlaskom Penalda i zavrsetkom ozbiljnog igranja fudbala Balea pokazalo da taj Real vise nije ni blizu onog koji je osvajao titule u LP...
Deepy
Nema šanse, ali apsolutno nema šanse. Rado ću ti objasniti i zašto i to. Ronaldo, Benzema ili Bale nema veze s Modrićem. To što su davali golove ništa ne znači ako nema mozga ekipe koji će donijeti loptu do tog istog CR-a ili presjeći po utakmici masu lopti, dobio enormno puno duela uz preko 90 % prosjeka preciznih lopti što je na 60 lopti vrlo vrlo visok prosjek. 60% tih lopti ide naprijed, uz i dalje enormno visok postatoat preciznih. Uz sve to kreira po utakmici 1,5 ključnih pasova po utakmici. Da ne govorim o ostalim parametrima, odnosno opet ponavljam rado ću ti grafikonima prezentirati koliko je zapravo najključniji igrač, srce Reala zadnjih par godina.
King_Kenny
@Deepy ...naravno da ima toliki procenat uspjesnih dodavanja kada mu je svaki pas do najblizeg saigraca,sramota je da ima samo 90%,ali to je zato sto je nekoliko puta pokusao loptu dodati i malo daljem saigracu,a to mu bas ne ide najbolje...inace,te statistike me bas puno ni ne zanimaju,jer kao sto rece neko,statistika je kao bikini,pokazuje mnogo,ali skriva najvaznije detalje...ja radije sam pogledam utakmicu i vidim sta se desava na terenu...nije on nikakav mozak ekipe,mani se tih otrcanih frazetina,niti je ikakva kljucna karika,on je samo jedan solidan igrac koji se u pravo vrijeme nasao na pravom mjestu i preko tudjih ledja se naosvajao trofeja,kao sto bi ih se naosvajao bilo koji drugi solidan igrac da je bio na njegovom mjestu tada...a znamo svi ko su igraci koji su vadili ekipu iz g*vana kad je bilo najteze,nabrojao sam ih gore,a Modric sigurno nije jedan od tih.
Crnogorac45
Deepy
E pa vidiš, ja ga pratim od 82. a od 2004. godine sam profesionalno u nogometu. I priča ti je zaista smiješna. Jedan igrač ni jednom klubu neće donijeti CL. Ali skupina vrhunskih hoće. E Modrić je world class player.
BogatiDijasporac
@Deepy Svaka tebi cast s kim si usao u diskusiju :)))
Jupp
@Deepy druze, dzaba ti je pricati kad je njemu mozak ne ko paradajz, nego ko ono crno unutra. Ko god je usao u raspravu sa njim ili mu je psovak mrtve ili je u najboljem slucaju, izasao samo isprovociran, jer znas i sam da glupanima ne mozes objasniti, oni cak ne vjeruju ni u naucne studije, upravo zbog toga se i zovu glupani!
Realist
@King_Kenny po tvome Bale kljucni igrač Reala bio. Pa svi mediji su Lukinu zavrsnicu lige prvaka 2018 i svijetsko prvenstvo ocjenili kao savršenu. Pa pogledaj statistiku i sve ce ti se kazat, jer ti samo na temelju statistike govoris da su ona trojica najjbitniji. Pa eto pogledaj kakav utjecaj na igru su imali njih trojica pa ce ti se sve rec.
Realist
@King_Kenny po tvome Bale kljucni igrač Reala bio. Pa svi mediji su Lukinu zavrsnicu lige prvaka 2018 i svijetsko prvenstvo ocjenili kao savršenu. Pa pogledaj statistiku i sve ce ti se kazat, jer ti samo na temelju statistike govoris da su ona trojica najjbitniji. Pa eto pogledaj kakav utjecaj na igru su imali njih trojica pa ce ti se sve rec.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...usao u raspravu sa fudbalskim ekspertom,kao sto si i ti pokusao vise puta i ostao si uvijek popisan po toj telecoj glavusi hahahahahah...
King_Kenny
@Jupp ...evo,nisam te nigdje ni spomenuo u komentaru,nicim izazvan dosao si da me vrijedjas i moram ti zato j*bat mater,ne znam sta drugo da ti kazem.
BogatiDijasporac
@King_Kenny Fudbalski ekspert? Realno, ti si debil, majmune. Haj' sad opet o dijaspori, hahaha.
Jupp
@King_Kenny pa zbog toga i jesi glupan. Nedokazan, tvrdoglav, svojeglav, kad ostane bez argumenata pocne psovati. Ti si glupan za udzbenika prika! Tebe treba poceti izucavati jbt
King_Kenny
@Realist ...de mi samo objasni jednu stvar,zasto ove godine Zlatnu loptu nije dobio Jorginho,a covjek je vrhunski odigrao i za Chelsea i za reprezentaciju Italije i osvojio dva velika trofeja?...zasto je Modric dobio,a on nije?...i ne govorim za Penalda,Balea i Benzemu da su bili najbitniji na osnovu statistike,nego bas obrnuto,pogledaj samo u kakvim vaznim trenucima su oni postizali neke svoje golove...zaboravio sam dodati i Ramosa,koji je takodje bio jedna od kljucnih karika,sjetimo se samo onog majstorskog povrjedjivanja Salaha u finalu,ko zna sta bi bilo da je Salah igrao do kraja u onakvoj formi u kakvoj je bio tada...
King_Kenny
@Jupp ...ti trebas izucavati jedino moje komentare,da naucis nesto o fudbalu,a ne da budes totalni duduk do kraja zivota.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...necu o dijaspori,sada cu ti se sjetiti majke jer me vrijedjas...j*bem ti mater po sred usta...
BogatiDijasporac
@King_Kenny U redu je, mjesanac, razumijem te. Vazda zadnja rupa na svirali bio i ostao, ha ja. Jos ni psovati ne znas, hahaha. Jbem li ti sestru :)))
Jupp
@King_Kenny hahah! kad neznalica misli da je sveznalica :)
Tragikomicna konstatacija, glupan evoluirao na next level, glupan PRO! :)
Probudi se glupsone, ne postoji niti jedna osoba na portalu koja podrzava tvoje nebuloze, mislim i to govori dovoljno, makar onome ko ima zrno mozga izmedju usiju, dok je kod tebe totalni vakum ;)
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...stavim ti ga staroj u zadnju rupu.
King_Kenny
@Jupp ...to je zato sto je portal pun debila kao sto si ti i ova pobjegulja...ima 2-3 covjeka koja znaju nesto,ostalo sve maloumnici koji nisu 3 utakmice pogledali u zivotu...napises kako je Dzeko fulio 2 zicera u prvom poluvremenu protiv Shakhtara i dobijes 30 minusa na komentar...to je najbolji dokaz da ni ne gledate utakmice nego da onako lupate navijacki...na forumu ima manje degenerika,valjda ne znate da se registrujete,tamo sam 5 godina i nikad se ni sa kim nisam posvadjao niti mi je ko nesto psovao i vrijedjao me,sasvim normalno komuniciram sa ljudima i slazemo se u vecini stvari.
BogatiDijasporac
@King_Kenny DIJASPORA RULES, kokuze :))) Lafo strucnjak. Elem, em glup, em polupismen. Psujes ljudima nisane umrlij, levatu jedan. O kakvom normalnom komuniciranju ti pricas? I
Ti nisi normalan, ti si lud, glup, ogranicen. Ha ja. DIJASPORA RULES covjece :)))
Realist
@King_Kenny zato sto je Modrić osvojio srebro na svijetskom prvenstvu, a Jorginho je osvojio kontinentalno prvenstvo i nije bio toliko bitan za Italiju koliko je bio Messi za Argentinu koja u također osvojila kontinentalno prvenstvo. Uvijek je u godinama velikih reprezentativnih turnira rezultat reprezentacije imao bitnu ulogu u svemu tome, a usporedba Jorginha u Italiji i Chelse au sa Lukom u repki i Realu je smiješna.
Jupp
@King_Kenny pa covjece ja ne znam sta ti trazis ovdje.. takav strucnjak u moru neznalica.. koji moron jbt
Deepy
Jbg, nisam znao s kim imam posla. ;)
King_Kenny
@Jupp ...pa rekao sam ti vec sta radim,pokusavam da poducim debile kao sto si ti,da nesto naucis i ne budes neznalica citav zivot,ali djaba se trudim izgleda,ti si retardiran.
Jupp
@King_Kenny tata ti je glup kad te nije izdrqo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.