Lukaku baš i nije sretan ponašanjem Pogbe i Rashforda

Bili su zaista sebični

Lukaku baš i nije sretan ponašanjem Pogbe i Rashforda

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Manchester Uniteda jučer su na gostovanju savladali Burnley sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Anthony Martial.

Crveni đavoli mogli su i do ubjedljivije pobjede, ali to je ostalo uskraćeno nakon velike sebičnosti Paula Pogbe i Marcusa Rashforda. U finišu meča United je imao dvije sjajne šanse koje su propale jer nije bilo saradnje u samom finišu akcije.

Prvo se u šansi našao Pogba koji se pretrčao nekih 40-tak metara, a zatim je njegov udarac izblokiran. No, ono što su mu mnogi zamjerili jeste što nije dodao loptu Lukakuu ili Martialu koji su bili u odličnim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lukaku je sebičnost svojih saigrača osjetio i nekoliko minuta kasnije. Ovaj put prema golu je išao Rashford, a ponovo je sam bio Lukaku koji je tražio loptu. No, Rashford je želio akciju završiti sam i na kraju je shvatio da je to bilo dosta sebično s njegove strane jer je upropastio novu šansu koja na njegovu sreću nije koštala Crvene đavole.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi