Lukaku zaboravio šta je  govorio?

Sada je United najveći

Lukaku zaboravio šta je govorio?

Edmir Škorić

Romelu Lukaku mnoge je iznenadio kada je prihvatio da potpiše za Manchester United.

Kada su svi mislili kako će se vratiti na Stamford Bridge, Belgijanac je prihvatio poziv Josea Mourinha i na kraju potpisao za Manchester United.

U junu 2014. godine Lukaku je izjavio kako "još uvijek imam dvije godine ugovora s najvećim kubom u Engleskoj, a to je Chelsea", no sada je promijenio ploču i zbog toga mu zamjeraju navijači londonskog kluba.

"Ovo je najveći klub na svijetu!", poručio je euforični i sretni Lukaku nakon što je stigao na Old Trafford. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako god, Belgijanac će biti veliko pojačanje za United, u koji je stigao iz Everton, a na Goodisonu je postigao 71 pogodak u svim takmičenjima od dolaska iz Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti