Lukaku: Veliko hvala svima u Evertonu
Foto: EPA

Belgijanac se oprostio od Evertona

Lukaku: Veliko hvala svima u Evertonu

Romelu Lukaku je protekle sezone briljirao u Evertonu, a pošto od naredne sezone više neće biti član ekipe sa Goodison Parka, stameni Belgijanac se odlučio oprostiti od ovog kluba, ali i navijača.

Belgijski napadač će pojačati redove Manchester Uniteda, a dok se čeka njegovo zvanično predstavljanje u crvenom dresu, on se odlučio na adekvatan način oprostiti od Karamela.

Lukaku je na svom Instagram profilu objavio prikladu poruku:

"Želim reći veliko hvala svim ljudima u Evertonu. Želim se zahvaliti za potporu koju ste mi pružali tokom četiri godine koje smo proveli zajedno. Pomagali ste mi u svakoj utakmici i sa ponosom mogu reći da je bila čast igrati pred vama."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hvala osoblju na stadionu i na pomoćnim terenima što su učinili da se osjećam kao kod kuće od prvog dana. Hvala mojim saigračima, bilo je odlično igrati sa vama. Tehničkom osoblju hvala što su mi pomogli da postanem bolji igrač. Raditi sa vama je bilo zadovoljstvo i vaše savjete ću slušati do kraja karijere. Hvala Evertonu."

Od kada je 2013. godine stigao, prvobitno, na posudbu u Everton, Lukaku je u dresu Karamela postigao 71 gol u svom takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti