Lukakuova majstorska asistencija potez dana u Ligi prvaka

Da su ovo uradili Messi ili Ronaldo ne bi bilo kraja hvalospjevima...

Lukakuova majstorska asistencija potez dana u Ligi prvaka

Romelu Lukaku je sinoć odigrao sjajnu utakmicu i pomogao svom Interu da upiše pobjedu na gostovanju kod praške Slavije u 5. kolu grupne faze Lige prvaka.

Inter je slavio rezultatom 1:3 i tako ostao u igri za plasman u nokaut fazu Lige prvaka. Ipak, u zadnjem kolu grupne faze igra protiv Barcelone, dok konkurent za drugu poziciju, Borussia Dortmund, igra protiv Slavije.

Lukaku je jučer upisao dvije asistencije (obje za Lautara Martineza) i postigao gol. Treba dodati da je još dva puta tresao mrežu protivničkog gola, ali su ti pogoci poništavani nakon intervencija VAR-a.

Ističe se Lukakuova druga asistencija Martinezu, za konačnih 1:3.

Korpulentni Belgijanac je u 88. minuti vanjskim dijelom stopala poslao savršenu loptu za Argentinca koji je potom rutinski zatresao mrežu Slavije.

Lukakuova asistencija je proglašena potezom dana u Ligi prvaka. Zaista zasluženo, a da su kojim slučajem ovakav potez napravili neki popularniji igrači, poput Messija ili Ronalda, sigurno bi se danas puno više pričalo o istom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sreca Dzekina pa nije potpisao za Inter jer je bila namjera Dzekina da ode Inter, inace bi Dzeko pored Lukakua u Interu grijao klupu.
1 1
mer12
nazalost tako je to, njihovi obicni tap in je bolji nego necije remek djelo...ne volim Inter mislim opcenito
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi