Stanković se vratio u Inter: "Moja druga kuća"
EPA

Srbijanska legenda u Interu

Stanković se vratio u Inter: "Moja druga kuća"

Proslavljeni fudbaler Intera Dejan Stanković vratio se na Giuseppe Meazzu, saopšteno je iz kluba.

Stanković je najveći dio svoje karijere proveo u Interu i s tim klubom je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, a sada će se na Giuseppe Meazzi okušati u nešto drugačijoj ulozi.

Prethodnih godina Stanković je radio kao 'team manager', a italijanski mediji prenijeli su da će sada biti zadužen za rad s mlađim uzrastima s posebnim naglaskom na pojedinačkim tehničkim treninzima.

Bit će to u suštini proces kroz koji će Stanković pripremati igrače za prvi tim Intera.

"Inter je uvijek bio moja druga kuća. Ponosan sam što sam se vratio u klub kome sam uvijek davao sve", poručio je Stanković.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dobrodošlicu Stankoviću je poželio i sam Inter u čijem je dresu svojedobno odigrao 326 takmičarskih utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti