Englezi pretjeruju kao i uvijek: Kane dao novi nadimak Shawu nakon odlične partije

Briljirao protiv Ukrajine

Englezi pretjeruju kao i uvijek: Kane dao novi nadimak Shawu nakon odlične partije

E. Čaušević

Reprezentacija Engleske uspjela se plasirati u polufinale Evropskog prvenstva gdje ih očekuje meč protiv Danske.

Englezi su pokazali na Evropskom prvenstvu da konačno imaju veoma dobru generaciju igrača koji bi mogli otići do samog kraja što se decenijama čeka u ovoj državi.

U četvrtfinalu Engleska je pobijedila Ukrajinu sa 4:0 i pokazala svoju snagu, a u srijedu igraju protiv Danske meč polufinala.

U Engleskoj vlada velika euforija jer mnogi smatraju da će se ova selekcija sigurno plasirati u finale koje se igra u nedjelju.

Nakon meča protiv Ukrajine u centru pažnje našao se Luke Shaw koji je odigrao zaista briljantan meč. No, kao i što je to uvijek slučaj engleski mediji malo pretjeruju pohvalama na račun ovog igrača.

U sve to uključili su se i ostali reprezentativci Engleske koji su oduševljeni kako je Shaw odigrao protiv Ukrajine, te za njega sada imaju novi nadimak.

Shawa nakon meča protiv Ukrajine upoređuju s Robertom Carlosom, a Harry Kane poručio je da je njegov nadimag sada "Shawberto Carlos".

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Lijevi bek Manchester Uniteda je zaista zablistao protiv Ukrajine, a u komentarima se javio čak i legendarni Roberto Carlos koji mu je čestitao na sjajnoj utakmici.

Image

Top Komentari

JuventinoBK
Lako je protiv ukrajine zablistat, jedne od najgorih. Neka nek slave, plakat ce u finalu kad ih naguzimo! Forza Italiaaaaaaaa
3 4
MUFCDOGROBA
"Pretjeruju" - Luke Shaw najbolji lijevi bek 2020-2021 Sezone. Da mislim da "pretjeruju"
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi