Nevjerovatno: Luke Shaw je posljednje utakmice Eura igrao slomljenih rebara!

Engleski mediji tvrde

Nevjerovatno: Luke Shaw je posljednje utakmice Eura igrao slomljenih rebara!

E. Škorić

Engleski mediji otkrivaju kako je Luke Shaw protiv Italije u finalu Eura igrao slomljenih rebara.

Shaw je na Euru bio jedan od najboljih igrača reprezentacije Engleske, pa je stisnuo zube i odigrao finale iako je evidentno bio povrijeđen.

Njegovo prisustvo nije na kraju pomoglo Englezima, koji su poraženi od Italije na penale i ostali su bez trofeja na svom Wembleyju.

Engleski mediji sada pišu kako je Shaw protiv Njemačke zadobio povredu i da su mu rebra bila polomljena, ali da je i pored toga odbijao da ne igra.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Shaw je ovu povredu vukao neko vrijeme, pa je kao takav igrao i finale, ali i polufinale protiv Danske.

Sjajni defanzivac Manchester Uniteda igrao je zaista dobro od početka od kraja turnira, a uostalom on je i postigao taj jedini gol u finalu protiv Italije, no to nije bilo dovoljno Gordom albionu...

Top Komentari

bk123
Ovi Englezi uvjek izmišljaju neke svoje junake...sad treba napraviti heroja od njega.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi