Lulić: Iza mene je težak period, ali vraćam se!

Naš reprezentativac spasio Lazio

Lulić: Iza mene je težak period, ali vraćam se!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić bio je jedan od najboljih igrača Lazija na današnjoj utakmici protiv Bologne.

Nebeskoplavi su već nakon 18 minuta gubili sa 2:0 i nalazili su se pred porazom. Ipak, Candreva je u 71. minuti pogodio za smanjenje rezultata, da bi naš Lulić u 77. minuti poravnao na 2:2 i donio  bod svojoj ekipi.

"Pretjerano je reći da sve zasluge za remi pripadaju meni. U prvih 20 minuta smo spavali i zasluženo smo gubili, a u drugom poluvremenu smo se probudili i odigrali dobar meč. Ne bi bilo zasluženo da smo izgubili", rekao je Lulić, koji je potom dodao:

"Iskreno, nisam očekivao da ću danas zaigrati, ali drago mi je što sam se vratio. Iza mene je jedan težak period i uskoro ću biti onaj stari".

Lazio se nakon 20 odigranih kola nalazi tek na devetom mjestu.

"Naš cilj je izlazak u Evropu. Mislim da klubu kao što je Lazio to uvijek mora biti minimalni cilj".

Senad Lulić je danas upisao svoj prvi nastup nakon povrede, a na terenu je proveo drugo poluvrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi