Lulić spreman za utakmicu protiv Bologne

Bh. fudbaler se u nedjelju vraća na teren

Lulić spreman za utakmicu protiv Bologne

E. Čaušević

Bh. fudbaler Senad Lulić jučer se vratio treninzima, a ljekarski tim Lazija danas je saopštio da će Lulić biti spreman za utakmicu protiv Bologne.

Lulić se sredinom decembra prošle godine povrijedio u teretani, a nakon operacije prstiju uspješno se vratio jučer na trening rimske ekipe. Ljekarski tim Lazija danas je potvrdio da će bh. fudbaler u nedjelju biti u konkurenciji za utakmicu protiv Bologne.

"Oporavak Lulića prošao je u najboljem redu i on se na teren vraća brže od očekivanog. On će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Bologne koju igramo u nedjelju", saopštio je ljekarski tim Lazija.

Utakmicu protiv Bologne zbog povrede aduktora propustit će Dušan Basta, dok se na teren vraćaju Marchetti i Gentiletti. Također, očekuje se i debi Biševca u dresu rimske ekipe. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica između Bologne i Lazija igra se u nedjelju od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi