Senad Lulić se vratio treninzima Lazija

Ponovo u trenažnom procesu

Senad Lulić se vratio treninzima Lazija

Bh. reprezentativac Senad Lulić je danas nakon nekoliko sedmica pauze ponovo odradio trening sa svojim saigračima u Laziju.

Lulić je nedavno imao operaciju nakon što je zadobio povrede prstiju u teretani, a zahvaljujući pravovremenoj ljekarskoj intervenciji spriječena je amputacija prsta.

"Senad je počeo da trenira, ali još uvijek s njim treba biti oprezan. Morat ćemo sačekati nekoliko dana i ispratiti nekoliko treninga da bismo zaključili hoće li Lulić konkurisati za nedjeljni meč sa Juventusom", rekao je klupski ljekar Roberto Bianchini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Senad Lulić je u ovoj sezoni odigrao 18 utakmica za Lazio u svim takmičenjima, a postigao je jedan gol i upisao tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi