Lulić je davao izjavu, a onda je uslijedilo neplanirano uključenje u program: "Vrijeme je..."

Jučer slavio "drugi" rođendan

Lulić je davao izjavu, a onda je uslijedilo neplanirano uključenje u program: "Vrijeme je..."

A. Čaušević

Senad Lulić svake godine 26. maja primi više čestitki nego za rođendan, tako je od 2013. godine kada je na taj dan donio pobjedu Laziju nad Romom u finalu Kupa.

Lulić je već nekoliko mjeseci van stroja i među igračima je kojim je odgovarao prekid sezone jer bi mogao Laziju pomoći u borbi za Scudettu u slučaju da se Serija A nastavi.

Kapiten Nebeskoplavih je jučer dao intervju za radio Lazio Style. Glavna tema je bila sjećanje na najveću pobjedu nad gradskim rivalom prije sedam godina.

"Sjećam se kao da je bilo jučer. Ne samo utakmice već i svega ostalom. Zagrljaj na kraju utakmice s mojom ženom je bio prelijep, bila je trudna i preferirali smo da ne gleda utakmicu. Danas bi bilo teže igrati tu utakmicu", govorio je Lulić kada se u program uživo javio Federico Acerbi.

Acerbi je već nekoliko godina član Lazija i njegova poruka Luliću možda najbolje govori koliko je bh. reprezentativac cijenjen i poštovan u rimskom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čekamo te kapitenu. Uskoro se nastavlja... Nadam se. Bilo bi vrijeme da se vratiš", poručio je iskusni štoper Luliću.

Lulić je i dalje u Švicarskoj. Nagađa se da bi se u Rim trebao vratiti počekom juna, međutim kada će ponovo moći na teren to je nepoznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi