Lulić o Ronaldu: Vidjet ćemo hoće li se snaći...

Prokomentarisao dolazak Portugalca u Juve

Lulić o Ronaldu: Vidjet ćemo hoće li se snaći...

Bivši bh. reprezentativac Senad Lulić govorio je za italijanske medije o pripremama za novu sezonu Serije A, u kojoj će od sada nastupati i Cristiano Ronaldo.

Najbolji igrač svijeta potpisao je četverogodišnji ugovor sa Juventusom, a njegovog dolaska se dotakao i Senad Lulić koji je mišljenja da dolazak takvog igrača itekako podiže rejting cijele lige.

"Cristiano Ronaldo je veliki igrač i on će podići kvalitet i nivo Serije A. Jedan je od najboljih igrača na svijetu, a vidjećemo hoće li se snaći u Italiji".

Lulić je ipak primarno govorio o Laziju, s kojim želi biti bolji nego prošle sezone kada je završio na petom mjestu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naš cilj je da budemo bolji nego lani. Italijanska liga nije nimalo lagana, a naš zadatak je da budemo u vrhu. Nekad ni velika imena nisu garant rezultata, a Milan je najbolja potvrda mojih riječi. Mi moramo biti jedinstveni i dokazati to na terenu", zaključio je Lulić.

Top Komentari

E.Car
Ko da za ribu kažeš hoće li znati plivat
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti