Lulić od ove sezone novi kapiten Lazija

Inzaghi ga izabrao ispred Parola

Lulić od ove sezone novi kapiten Lazija

Eldar Ganibegović

Trener Lazija Simone Inzaghi definitivno je odlučio kapitensku traku dati reprezentativcu Bosne i Hercegovine Senadu Luliću.

Prethodni kapiten Lucas Biglia napustio je klub ovog mjeseca i priključio se ekipi Milana tako da je mjesto kapitena ostalo slobodno i kako stvari stoje kapitensku traku će preuzeti Senad Lulić. 

Italijanski mediji prenose kako je Inzaghi odlučio da će novi kapiten biti Bosanac bez obzira što je to po mnogima trebao biti Marco Parolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Parolo će ipak biti samo prvi zamjenik kapitena, dok će Lulić uzeti traku i svoju sedmu sezonu u Rimu započeti kao kapiten. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi