Lulić podvrgnut novom operativnom zahvatu, u Rimu ga nema sedmicama

Povratak tek u aprilu

Lulić podvrgnut novom operativnom zahvatu, u Rimu ga nema sedmicama

A. Čaušević

Iako je rekao "da" povratku u reprezentaciju BiH Senad Lulić neće moći pomoći bh. nacionalnom timu u baražu za Evropsko prvenstvo. 

Lulić je 12. februara operisao povrijeđeni zglob, očekivalo se da bude spreman za okršaj sa Sjevernom Irskom, ali to se neće desiti jer su stvari u međuvremenu zakomplikovale.

Proteklih sedmica iskusni bočni fudbaler je boravio u Švicarskoj gdje je podvrgnut sitnom operativnom zahvatu kako bi zaliječio zglob jer liječenje antibioticima nije djelovalo.

Lulić je sve uradio u dogovoru s Laziom i već sada se osjeća bolje, međutim na teren bi trebao tek u aprilu. U trening kampu Formello ga nema već tri sedmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom na manjak treniranja Luliću je smanjen i mišići tonus zbog čega će praktično ponovo morati obaviti mini pripreme kako bi bio spreman za sami finiš prvenstva.

Inale, Luliću ugovor s Laziom ističe na kraju sezone, ali nezvanične informacije govore kako je pristao na produženje saradnje do 2021. godine te se još samo čeka službena potvrda.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Lula se davno oprostio. Ostaje nada da nas još samo Princ sa Neretve može odvesti na EP.
1 2
RacioEmocionalan
Sretno Luliću!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi