Lulić potpisuje posljednji ugovor u karijeri
Bh. nogometaš je u redove Lazija stigao još 2011. godine, a kroz karijeru je, između ostalog, još igrao za Young Boys, Grasshoppers... (Foto: EPA)

Čelnici Lazija ga žele zadržati

Lulić potpisuje posljednji ugovor u karijeri

Bivši nogometni reprezentativac BiH Senad Lulić će, po svemu sudeći, završiti svoju karijeru u Laziju.

Lulić (32) za rimski klub igra od 2011. godine i u međuvremenu se, kako igrama na terenu tako i ponašanjem van njega izborio za kapitensku traku, a sada će navodno i potpisati novi ugovor.

Bh. nogometašu ugovor sa Lazijom važi do 2020. godine, a mediji na 'čizmi' pišu kako su u Laziju odlučili da ga nagrade novim, vjerovatno i posljednjim u karijeri, te da je produženje samo formalnost.

Univerzalac koji pokriva sve pozicije po lijevoj strani zbog svega onog što je dosad napravio za Lazio uživa status ljubimca među navijačima, ali i kod predsjednika Claudija Lotita, koji cijenu Lulićevu lojalnost kroz sve ove godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nove ugovore će, prema izvještajima italijanske štampe, još dobiti Danilo Cataldi, Lucas Leiva, Luis Alberto i Jordan Lukaku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi