Lulić poziva na oprez: Dobili smo prvo poluvrijeme, ali nije gotovo

Kapiten Lazija nakon pobjede protiv Red Bull Salzburga

Lulić poziva na oprez: Dobili smo prvo poluvrijeme, ali nije gotovo

Kapiten Lazija Senad Lulić sinoć je odigrao veoma dobar meč u pobjedi svog tima protiv Red Bull Salzburga (4:2) u okviru prvog meča četvrtfinala Lige prvaka.

Bosanskohercegovački internacionalac je bio strijelac prvog gola na utakmici, a nakon susreta je poručio da on i saigrači ne smiju misliti da je gotovo i da postoji drugo poluvriejme koje će se igrati u Austriji.

"Imali smo namjeru da pobijedimo ovu utakmicu i prvo poluvrijeme je za nas prošlo dobro, ali drugo tek treba da se odigra u Austriji. To će biti veoma teško i ne smijemo pomisliti da je gotovo", rekao je Lulić za Sky Sport Italia i nastavio:

"Obje strane ekipe su odigrale dobru utakmicu i veoma smo dobro reagovali nakon što smo primili dva pogotka. Kada imate igrača kao što je Felipe Anderson, koji može ući sa klupe i napraviti razliku ili Ciru Immobilea koji ima sjajnu sezonu, onda imate mnogo opcija u napadu. Felipe Anderson je imao ozbiljnu povredu i propustio je pripreme za ovu sezonu, tako da se mora lagano vraćati u tim. On je radio veoma dobro na treningu, radeći stvari koje samo on može izvesti i veoma smo sretni što ga imamo".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, revanš susreti četvrtfinala Evropa lige igraju se već narednog četvrtka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi