Lulić propušta meč protiv Napolija

Zbog povrede

Lulić propušta meč protiv Napolija

Bh. reprezentativac Senad Lulić propustit će večerašnji meč svog tima.

Ekipa Lazija na domaćem terenu igra veoma važnu utakmicu protiv Napolija, ali će biti oslabljeni zbog povreda nekoliko fudbalera.

Osim Lulića, koji se na bolove požalio nakom meča protiv Rome, trener Lazija na raspolaganju neće imati ni Stefana de Vrija i Federica Marchettija, dok su nastupi Lucasa Biglije i Cire Immobilea pod znakom pitanja.

Spsisak fudbalera Lazija pred meč protiv Napolija: Adamonis, Strakosha, Vargić; Basta, Bastos, Hoedt, Lukaku, Patric, Radu, Wallace; Biglia, Cardoselli, Crecco, Felipe Anderson, Luis Alberto, Milinkovic, Murgia, Parolo; Đorđevic, Immobile, Keita, Lombardi, Tounkara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Večerašnji meč počinje od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi