Lulić: Raspali smo se, ovo je neobjašnjivo

Nakon katastrofe u Salzburgu

Lulić: Raspali smo se, ovo je neobjašnjivo

Kapiten Lazija Senad Lulić bio je i više nego razočaran nakon večerašnjeg ispadanja rimskog kluba iz četvrtfinala Evropske lige.

Lazio je u Austriju doputovao s prednošću 4:2 iz prvog susreta, ali je izgubio sa 4:1 od čega je tri gola primio u rasponu od 72. do 76. minute.

"Dobro smo počeli, sve je izgledalo kako treba a onda smo se totalno raspali. To je jednostavno neobjašnjivo. Sve što nam je bilo potrebno je da ne izgubimo koncentraciju tih 10-15 minuta, ali eto, upravo se to desilo. Platili smo cijenu opuštanja do kojeg nije smjelo doći", rekao je Lulić, te dodao:

"Ne mislim da je ovo problem fizičke, već psihičke prirode. Imali smo potpunu krizu tih nekoliko minuta i sve je krenulo po zlu. Trebali smo bolje kontrolisati rezultat".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi